Kinderfeestjes bij Volta!

Kom jij ook je feestje vieren bij Volta?

Als je je feestje bij Volta viert, maken al je vriendjes en vriendinnetjes iets cools om mee naar te huis te nemen! Jij, de jarige, kiest vooraf het project. Al je vriendjes en vriendinnetjes gaan dat dan maken! Ze maken wel allemaal hun eigen voor zichzelf!

Jullie gaan alles leren wat je moet kunnen om het project te maken. Je hoeft dus geen verstand van techniek te hebben, maar als je het al wel hebt, dan kan je daar gebruik van maken! Kinderfeestjes bij Volta kunnen al voor kinderen vanaf 4 jaar. We hebben leuke en uitdagende activiteiten voor alle kinderen in het basisonderwijs t/m groep 8 en eigenlijk zelfs daarna. Talentcentrum Volta is leuk voor alle kinderen en jongeren!

Project kiezen

De jarige bepaalt wat iedereen gaat maken. Of je nou vooral iets creatiefs wil, veel zagen en wil timmeren, veel elektriciteit of juist van alles wat! We hebben vast wel iets wat jij leuk vindt!

Als je twijfelt kan je ook altijd even komen kijken en spelen met de voorbeelden. De projecten gaan soms iets anders dan bij de Uitvindersclub. We zorgen ervoor dat alle kinderen het project binnen de tijd af kunnen maken, zodat het werkend mee naar huis kan. We houden er rekening mee dat er ook kinderen jonger en ouder dan de jarige kunnen komen. Broer(tje)s en zus(je)s mogen ook meedoen. Als die veel jonger zijn kunnen ze evt. een ander project doen. We hebben activiteiten voor kinderen vanaf 3 jaar

Projecten

Hoe en wat

Een feestje duurt 3 uur.

Start (+/- 45 minuten):

  • Binnenkomst: jas ophangen, even rondkijken in de werkplaats
  • Limonade (of iets anders) en zingen voor de jarige
  • Cadeaus uitpakken
  • Zelf je eigen cakeje versieren en opeten

Workshop (+/- 2 uur):

  • De kinderen krijgen een techniekworkshop naar keuze

Vrije ruimte

Voor een korte drink- of speelpauze tussendoor of om wat langer aan de workshop, cakejes of cadeaus uitpakken te besteden.

Meehelpen

Bij kinderfeestjes zijn ouders natuurlijk van harte welkom om erbij te blijven en een beetje mee te helpen! Daar hoeft u niet technisch voor te zijn. Alleen al door dingen te pakken en voor de kinderen vast te houden helpt u ze enorm! Het is voor de jarige vaak ook erg leuk als zijn/haar pappa en/of mamma hun vriendjes en vriendinnetjes helpt. Minimaal het eerste uur begeleiden wij de kinderen zelf en mogen ouders alleen kijken. Pas zodra we er zeker van zijn dat alle kinderen goed en veilig kunnen werken met het gereedschap en de regels goed kennen, mogen ouders meehelpen. 

Wij vinden techniekworkshops geven hartstikke leuk, maar begrijpen ook heel goed dat het voor ouders best veel energie kan kosten, om een hele ochtend bij een groep zagende en timmerende kinderen te zijn. We vinden het helemaal prima als u tijdens de workshop even wat anders wil gaan doen 😊. U kunt dan bijvoorbeeld nog wel tussendoor een paar keer langskomen om te kijken hoe het gaat en foto’s te maken.

We geven (wat ons betreft) ook altijd toestemming om foto’s te maken en die evt. op social media te delen, maar doen dat zelf niet.

Kosten en boeken

De prijs van een kinderfeestje bij Volta kan al vanaf €150,- en is afhankelijk van het project. Het basistarief is voor maximaal 10 kinderen. Meer kinderen kan, dan komt er per extra kind 10% van het basistarief bij. Een feestje duurt 3 uur en is inclusief limonade en cake versieren.

Onze kinderfeestjes worden gehouden op zaterdag tussen 10:00 en 13:00. Boeken kan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of door te bellen.