Wie zijn wij?

Wij staan voor je klaar

Talent­centrum Volta

Volta is een talentcentrum opgericht in 2017. Bij Volta kunnen kinderen en jongeren hun talenten ontdekken en ontplooien. Ieder kind doet dat op zijn eigen manier en niveau. Wij spelen in op wat kinderen kunnen, kunnen leren en waar ze plezier in hebben.
Door middel van workshops, lessen en themadagen kunnen kinderen bij ons aan de slag met allerlei onderwerpen op het gebied van wetenschap, technologie en creativiteit. Het maken van een technisch product staat daarbij centraal. Dat product mogen kinderen aan het eind mee naar huis nemen. Want leren is op zich al leuk, maar als je tijdens het leren ook nog iets maakt, waar je wat aan hebt, dat is natuurlijk helemaal cool! En je kan het aan iedereen laten zien. Zoals een spiraalspel bijvoorbeeld, een nachtlampje of een raceauto.

foto-denny-recht
Denny

Directeur

“Kinderen kunnen veel meer dan we denken”
Denny is geboren in 1983 en na zijn studie begonnen als embedded software engineer bij een klein ingenieursbureau. Zes jaar later heeft hij TechTeach opgericht. Met TechTeach gaf hij wetenschap en technieklessen op de naschoolse opvang en basisschool. Daarna is hij leerkracht op een basisschool geweest. In 2017 heeft hij Talentcentrum Volta opgericht.

Creatief

Technisch

Ondernemend

Lourdes
Lourdes

Juf

“Ook als je denkt dat je het niet kan, toch proberen!”
Lourdes is geboren en woont in Zandvoort. Ze is na haar stage bij Volta komen werken. Kinderen helpen is altijd haar grote passie geweest en nu doet ze dat bijna elke dag!

Geduldig

Behulpzaam

Zachtaardig