Meedoen?

Mail naar info@voltalent.nl om uw zoon of dochter aan te melden of maak gebruik van het formulier.

Vragen? Bel, sms of app: 06 43 84 24 19.

TalentClub

Morgen weer de eerste keer van een serie TalentClub bij Volta.

De TalentClub heeft als doel het ontdekken en ontwikkelen van Talent. Ontdekken waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Pippi Langkous zei ooit: “Ik heb het nog nooit gedaan dus ik denk wel dat ik het kan!”

We gaan dus dingen doen die je vaak nog nooit hebt gedaan en waardoor je trots op jezelf kunt worden als het lukt en leuk was om te doen. Bijna alle kinderen die meedoen zijn geboren in een ander land en in Nederland bij hun (adoptie) ouders komen wonen. Het is toch best speciaal om “geadopteerd” te zijn. Het is fijn om elkaar tips te geven hoe je omgaat met lastige gevoelens of saaie dingen of bijvoorbeeld boosheid en frustratie als iets niet wil lukken.

Alle executieve functies komen aan bod: concentratie, hulp vragen, volgehouden aandacht, durven beginnen, plannen en organiseren, luisteren naar uitleg, stap-voor-stap werken, overzicht houden, doorzetten…..etc. Ook samenwerken en zelfstandig werken wordt geoefend. Het is tegelijkertijd een sociale vaardigheidstraining-plus*.

Tijden, altijd op een zondag tussen 11:00 en 14:00:

  • 24 maart bij Volta
  • 7 en 14 april bij Volta
  • 19 en 26 mei bij Groenewegen de Praktijk in Vijfhuizen
  • 2 juni bij Groenewegen de Praktijk in Vijfhuizen
  • 23 juni bij Volta

De TalentClub is ontstaan uit de samenwerking tussen Annette Groenewegen (Groenewegen de Praktijk) en Denny van Leersum (Talentcentrum Volta).

Het adres van Volta is

Denny van Leersum
Klein Heiligland 84
2011 EJ Haarlem
06-43842419

Het adres in Vijfhuizen is

Park de Groene Liede
Vijfhuizerdijk 212 huisje 35
2141 BK Vijfhuizen-Nieuwebrug