Meedoen?

Mail naar info@voltalent.nl om uw zoon of dochter aan te melden of maak gebruik van het formulier.

Vragen? Bel, sms of app:

06 34 17 79 05

Nieuws

Volta gaat uitbreiden!! We zijn al in het klein begonnen, maar binnenkort online: Voldine en VoltaShop. Alvast in het kort:

Voldine

Bij Voldine kunt u een hulp (een Voldine) inhuren voor schoonmaken, oppas, klusje in en om het huis, etc. Eenmalig of op een vast moment in de week. Voldines krijgen les en begeleiding van Volta en zijn dus altijd vakkundig en bekwaam in wat ze voor u doen. Is de hulp een keer ziek, dan zijn invallers beschikbaar. De tarieven zijn vast en vooraf bekend, dus u weet precies waar u aan toe bent. Voldines zijn verzekerd en in het bezit van een VOG. Werken bij Voldine heeft ook veel voordelen voor de hulpen, ze krijgen een arbeidsovereenkomst voor een vast aantal uur per week en hebben de zekerheid van een vast inkomen.

VoltaShop

VoltaShop wordt een (web)winkel waar klanten onder andere bouwpakketten en reserve onderdelen voor onze populairste projecten kunnen kopen! Een bouwpakket bevat al het materiaal + een beetje extra en een stappenplan. Bij de bouwpakketten wordt ook online duidelijk aangegeven welk gereedschap nodig is. Dat kan evt. apart worden aangeschaft. Met de bouwpakketten kunt u een aantal van onze projecten thuis met uw kind maken, ideaal voor als u ver weg woont. Speciaal voor basisscholen en BSO's gaan we pakketten voor 10 en 30 kinderen verkopen inclusief een werkend voorbeeld.